NU ÖVER 100 ANMÄLDA IGEN!

Mulleboloppet i Tyresta är ett familjärt löplopp för barn upp till 9 år över de vackra ängarna vid Tyresta Nationalpark. 2017 års lopp går av stapeln på förmiddagen söndagen den 17 september, på Tyrestadagen.

Samling och uthämtning av nummerlapp klockan 10:00.

Föräldrar är varmt välkomna i spåret om barnen behöver hjälp eller stöd. Låt barnen springa först dock. Alla anmälda barn får vattenflaska och diplom. OBS! Det har kommit in fler anmälningar än vi förutspådde, så det finns risk att nummerlappar och vattenflaskor tar slut. Nummerlapparna kan vi försöka återanvända på plats, men om något barn blir besviket på plats, så fixar vi vattenflaska i efterhand. Hoppas ni har överseende med detta i så fall!

Anmäl dina barn gratis här. (öppnas i nytt fönster)

Banan är ca 500 meter lång och går över de vackra ängarna vid Tyresta By. Alltså inte i själva nationalparken. Det kommer att finnas goda möjligheter att stå och heja bredvid spåret. Start och mål är på ängen framför Naturum.

Från klockan 10:30 släpper vi in en grupp löpare i taget till en gemensam ledarledd uppvärmning. Därefter går löparna till startlinjen. Det kommer att vara en start ungefär var 5:e minut.

Första gången i Tyresta? Så här hittar du dit. OBS! Pga ombyggnad går det för tillfället inga bussar till Tyresta By.

Loppet går i år i samband med Tyrestadagenså avsätt gärna in lite extra tid för att utforska något av allt som Tyresta har att erbjuda denna dag.

Fyll gärna på energiförråden i Tyresta By. Det finns Café, platser för medhavd matsäck och två grillplatser, en avsedd för det man köper i Lanthandeln att grilla, och en för medhavd grillmat (ta med egen ved). Mer info på Tyrestas hemsida.

Frågor? mulleboloppet@mullebo.se

Ett stort tack till Lillis Springloppet för inspiration och hjälp!